torek, 16. januar 2018
NK Celje

Mladi Grofje U19 in U17 jutri v boj za točke

10. 3. 2017 Akademija

mladinci

Mladinci začenjajo spomladanski del prvenstva z nezavidljivega položaja na lestvici. Vendar je strokovno vodstvo kluba prepričano, da so bili v zimskem premoru narejeni koraki v pravo smer in da se bo to poznalo že na samem začetku drugega dela tekmovanja.

Trener Predrag Vasić:

Moštvo sem prevzel v zimskem premoru. Na samem začetku sem opazil določene težave, ampak smo jih hitro odpravili in se posvetili nogometu. Mislim, da smo dobro pripravljeni, da smo dobro trenirali ter igrali in fantje že komaj čakajo, da se začne spomladanski del prvenstva. Na zadnjem treningu je bila prisotna tista pozitivna nervoza, ki je vedno dober znak pred tekmo. Že na prvi tekmi se mora videti razlika na igrišču v primerjavi s prvim delom prvenstva, tudi zaradi petih igralcev, ki so se nam pridružili. V kratkem času smo naredili, kar smo lahko. Smo v situaciji, ko bomo morali na vsaki tekmi iti na zmago, ne glede na nasprotnika. Vendar sem prepričan, da kvaliteto imamo in če bomo prikazali v prvenstvu igre s prijateljskih tekem, se ne bojim za točke. Že jutri gremo po zmago.

16. krog 1. SML: Interblock – Celje

  • sobota, 11. marec 2017, ob 14:00
  • Ljubljana, Ježica – umetna trava

kadeti

Kadeti so jesenski del prvenstva končali na desetem mestu, z le dvema točkama več bi bili na šestem mestu. Cilj v drugem delu je nabiranje točk, izkušenj in znanja.

Trener Luka Gobec:

Priprave smo oddelali na visokem nivoju in smo pripravljeni na nadaljevanje sezone. Sigurno smo na veliko višjem nivoju kot v jesenskem delu prvenstva, k temu so pripomogle tudi težke prijateljske tekme in pa samo razmišljanje, ki ga želim prenesti na igralce. To je, da smo lahko na vsaki novi tekmi še bistveno boljši kot na prejšnji. V drugem delu sezone se bomo še naprej ukvarjali s svojo vsebino in napredkom posameznikov. Prva tekma na začetku je specifična, v tej kategoriji tudi nogometaši malo drugače gledajo na njo. Zagotovo si želimo zmage, sem pa fantom na zadnjem treningu povedal, da bo na tekmi pomembna naša igra. Kaj bo na koncu prinesel rezultat, pa bomo videli. Če bomo naredili vse tisto, kar smo trdo vadili na treningih, me za jutri ne skrbi.

16. krog 1. SKL: Interblock – Celje

  • sobota, 11. marec 2017, ob 12:00
  • Ljubljana, Ježica – umetna trava
mla in kad (6) mla in kad (5)
mla in kad (4) mla in kad (1)
mla in kad (8) mla in kad (7)
mla in kad (3) mla in kad (2)

Like this Article? Share it!