torek, 16. januar 2018
NK Celje

Mladinci pregoreli, kadeti slavili

13. 3. 2017 Akademija

mladinci

Mladinci so v prvem krogu spomladanskega dela prvenstva izgubili s sovrstniki Interblocka.

Trener Predrag Vasić:

Vedeli smo, da bodo težave, če ne bomo pravi. Fante sem skozi ves teden opozarjal, da je potrebno dobre predstave s prijateljskih tekem sedaj prenesti na prvenstvo. Žal se je zgodilo točno to. Pregoreli smo v želji po dobri predstavi in razen vratarja in še enega nogometaša so bili ostali vsi pod svojimi zmožnostmi. Stvari so se na igrišču želele reševati po svoje, vsak na svoj način, moji varovanci so igrali vsak zase, s preveč dotiki žoge in nismo bili na nivoju niti v igri in niti nismo bili tekaško razpoloženi. Zasluženo smo izgubili. Sedaj pa se moramo v tem tednu znova sestaviti, se zbrati, da bomo v glavah drugačni kot na tej tekmi. Na vsakem treningu se je potrebno dokazovati, vsako tekmo začeti z nova in če bomo v nadaljevanju pravi, se ne bojim za točke.

Interblock – Celje 1:0

Celje:
Ravnak, Ramot, Žgajner, Cikaqi, Kovač (od 56′ Grbec), Kesić, Zalokar (od 77′ Bercko), Krivec (od 66′ Cimerman), Plaznik, Drobinc, Verhovšek

Strelec: Korica (43′)

kadeti

Kadeti so na tekmi 16. kroga Interblock premagali.

Kapetan Nik Čater:

Tekmo smo začeli agresivno in nasprotniku onemogočali razvoj igre. V prvem polčasu smo si ustvarili nekaj priložnosti, ki pa jih žal nismo uspeli izkoristiti. V polčasu nas je trener vzpodbudil in v drugi polčas smo šli samozavestno, z željo po zmagi. Gol je prišel po dobro podaji Lana s prostega strela, ki jo je izkoristil Tilen in poskrbel za veselje celotne ekipe. Skozi vso tekmo smo bili boljši nasprotnik in si zmago povsem zaslužili. Kljub temu še ostajajo rezerve in verjamem, da bomo v naslednjih tekmah prikazali še boljše predstave, seveda pa bomo morali narediti čim manj napak.

Interblock – Celje 0:1

Celje:
Sekulić, Gajić, Jevšenak, Udovč, Čater, Korošec, Poljanec (od 64′ Bauman), Drobinc (od 73′ Zdovc), Čakš, Čufer, Štravs (od 79′ Sešlar)

Strelec: Udovč (73′)

Like this Article? Share it!