ponedeljek, 18. december 2017
NK Celje

Mladi Grofje s Kopra s točko

18. 4. 2017 Akademija

mladinci

Mladinci so v 20. krogu 1. SML izgubili v Kopru z 1:3. Po slabšem prvem polčasu so zaostajali z 0:2, v nadaljevanju zaigrali boljše in z zadetkom Kesića znižali zaostanek, v iskanju izenačujočega zadetka pa pustili prostor Koprčanom, ki so zadeli še tretjič.

Celje:
Ravnak, Zorko (od 46′ Javornik), Cikaqi, Pečnik (od 46′ Radaković), Kovač (od 39′ Grbec), Kesić, Zalokar (od 81′ Deljič), Krivec, Plaznik, Drobinc (od 66′ Ramot), Verhovšek.

Naslednja: Celje – Šampion, sreda, 19. 4., ob 17:00.

kadeti

Kadeti so z vrstniki Kopra v 20. krogu igrali neodločeno 2:2. Dvakrat so se znašli v zaostanku in dvakrat izenačili z zadetkoma Čaterja in Gajića.

Celje:

Sekulić, Zdovc (od 69′ Gajić), Jevšenak, Udovč, Čater, Sešlar (od 48′ Kundih), Poljanec, Drobinc, Čakš (od 73′ Vodeb), Čufer (od 59′ Bauman), Štravs.

Tilen Udovč:

Tekmo smo začeli dobro in si priigrali nekaj dobrih priložnosti, ki jih žal nismo uspeli izkoristiti. Nasprotnikove priložnosti nam je na drugi strani uspelo zaustaviti.
Drugi polčas smo odprli malce slabše in po napaki prejeli zadetek. Nadaljevali smo boljše in dvakrat nam je uspelo zaostanek izničiti. Ostaja grenak priokus, saj smo po mojem mnenju bili boljši in bi lahko domov odnesli vse tri točke.

Naslednja: Celje – Šampion, sreda, 19. 4., ob 15:00.

Like this Article? Share it!