torek, 16. januar 2018
NK Celje

Odkupiti se za prejšnjo v Kidričevem

20. 4. 2017 Člansko moštvo
  • Naslednji nasprotnik je Aluminij
  • Nazadnje smo v Kidričevem izgubili
  • Predzadnja ekipa lige je težek nasprotnik
  • Pot do rezultata je zbranost do konca tekme

CELJE – ALUMINIJ, SOBOTA, 22. 4. 2017, OB 17:00

Po treh neodločenih izidih si Grofje želijo zmage. V tem tednu so analizirali tekmo z Gorico, popravili napake in zaprli poglavje obiska Primorske.

Naslednji naš nasprotnik je Aluminij. Moštvi sta se do sedaj pomerili sedemkrat. Na petih tekmah smo slavili, enkrat zmagovalca ni bilo, nazadnje pa smo v Kidričevem morali priznati poraz tik pred koncem srečanja. Ta še ni pozabljen.

Trener Igor Jovićević je, kot je v navadi, prvi trening namenil analizi zadnje tekme. Na igrišču so fantje popravili napake z dvoboja z Gorico in ponovili dobre trenutke, ki jih je bilo v prvem polčasu v Novi Gorici veliko. Te bi si želeli videti na naslednji tekmi skozi vso srečanje.

Sedaj se ekipa že pospešeno pripravlja na novo tekmo: “Analizirali smo nasprotnika, videli njihove dobre in manj dobre stvari in se glede na videno pripravljamo. Z veliko želje in resnosti.

Ekipa je zbrana in želi, da se odkupi za prejšnjo tekmo v Kidričevem, ko smo po vodstvu z 1:0 v zadnjih sekundah tekme izgubili. To je znak za ekipo, da se ne sme sprostiti. Tudi občutek maščevanja je prišel od znotraj, princip, ki nas je prebudil.

Na tekmi z Aluminijem bodo naši fantje v vlogi favorita. Kot je bilo tudi pred zadnjim prvenstvenim obračunom v decembru. O nevarnosti sobotnega nasprotnika so se prepričali tudi pri Rudarju, Olimpiji, ki sta v Kidričevem izgubila, blizu poraza je bil minuli vikend tudi Koper.

Hočemo odigrati resno in trdo tekmo, s spoštovanjem nasprotnika, ki igra dobro, organizirano, pogumno, kar so pokazali tudi na zadnjih tekmah.

V vsakem primeru tekma ne bo lahka. Zato se pripravljamo na moško borbo in zato bomo morali biti maksimalno zbrani skozi 95. minut. Samo v tem primeru bo prišel rezultat,” pot do uspeha opisuje Jovićević.

VSTOPNICE

Cena vstopnice na glavni tribuni je 5 EUR za moške, ženske in otroci do 14. leta starosti imajo prost vstop.

Blagajna se bo na dan tekme odprla ob 16:00.

Da bi se izognili gneči, pa lahko karte kupite tudi preko sistema mojekarte.si:

  • na naši spletni strani
  • na prodajnih mestih: Petrol, OMV, Kiosk Delo prodaja, Trafike 3DVA, M Holidays Mercator center …

FINALE ROKOMETNEGA POKALA SLOVENIJE ZA ŽENSKE

Z vstopnico s tekme Celje – Aluminij gremo v Golovec navijat za rokometašice Celja.

V dvorani Golovec bo v soboto in nedeljo potekal finalni turnir rokometnega pokala Slovenije za ženske. V sobotnem drugem polfinalu ob 19:00 bodo celjske rokometašice ŽRK Z’Dežele igrale z RK Zelene doline Žalec. V nedeljo bo tekma za tretje mesto ob 15:00, finale ob 18:00. Ob obisku katerekoli izmed omenjenih tekem pri vstopu pokažete vstopnico z naše nogometne tekme in boste imeli prost vstop. Velja tudi za imetnike sezonskih vstopnic.

Like this Article? Share it!