torek, 16. januar 2018
NK Celje

Moramo pokazati, da smo boljši

21. 4. 2017 Člansko moštvo

Pred tekmo smo se pogovarjali s kapetanom Juretom Travnerjem in krilnim napadalcem Matejem Podlogarjem.

  • Vloga favorita pomeni težko tekmo
  • Aluminij je borbena ekipa
  • Prednost je na naši strani

CELJE – ALUMINIJ, SOBOTA, 22. 4. 2017, OB 17:00

Grofje imajo z jutrišnjim nasprotnikom dobro statistiko. Na sedmih tekmah smo se petkrat veselili, enkrat sta si moštvi razdelili izkupiček, Kidričani pa so enkrat osvojili vse tri točke. Ravno ta zmaga Aluminija pa je z zadnje medsebojne tekme, v zadnjem krogu jesenskega dela prvenstva (2:1).

V spomladanskem delu je Aluminij trikrat zmagal (Radomlje, Rudar, Olimpija), nazadnje je bil blizu uspeha tudi proti Koprčanom (2:2). Kljub pozitivni statistiki naše ekipe, so torej rezultati jutrišnjih gostov zgovorni in resno opozorilo, da se na vlogo favorita ne gre zanašati.

Jure Travner je v letošnji sezoni le enkrat vstopil s klopi, na ostalih tekmah je vedno igral od prve minute. S svojimi izkušnjami zagotovo ve, kako je igrati v vlogi favorita.

Vsi vemo, da so tekme, na katerih si favorit in se od tebe pričakuje zmaga, zelo težke. Na takšnih tekmah se odloča o končni uvrstitvi ob koncu prvenstva.

Jutri nas čaka točno takšna tekma. Vsi od nas pričakujejo gladko zmago. Mi se pa zavedamo, da je Aluminij resna ekipa, borbena, z agresivnim pristopom in imajo poseben način igre. Za zmago se bomo morali maksimalno potruditi,” opozarja Travner.

Na dosedanjih treh medsebojnih obračunih z Aluminijem se je Matej Podlogar enkrat vpisal med strelce, trikrat je prispeval podajo za zadetek. Skupno jih je letos zbral šest, največ v našem moštvu.

26-letnik se zaveda dobrih lastnosti Kidričanov, hkrati pa izpostavlja moč svoje ekipe: “So zanimiva ekipa, veliko bo igre ena na ena, v kateri so močan nasprotnik. Vendar smo mi boljša ekipa in to moramo na igrišču tudi pokazati.

Osredotočiti se moramo na svojo igro, dati vse od sebe, izkoristiti lastnosti, kjer smo nevarni in vse to od samega začetka tekme. S takšnim pristopom bomo uspeli uresničiti zadani cilj.

VSTOPNICE

Cena vstopnice na glavni tribuni je 5 EUR za moške, ženske in otroci do 14. leta starosti imajo prost vstop.

Blagajna se bo na dan tekme odprla ob 16:00.

Da bi se izognili gneči, pa lahko karte kupite tudi preko sistema mojekarte.si:

  • na naši spletni strani
  • na prodajnih mestih: Petrol, OMV, Kiosk Delo prodaja, Trafike 3DVA, M Holidays Mercator center …

kako do karte

FINALE ROKOMETNEGA POKALA SLOVENIJE ZA ŽENSKE

Z vstopnico s tekme Celje – Aluminij gremo v Golovec navijat za rokometašice Celja.

žrk

V dvorani Golovec bo v soboto in nedeljo potekal finalni turnir rokometnega pokala Slovenije za ženske. V sobotnem drugem polfinalu ob 19:00 bodo celjske rokometašice ŽRK Z’Dežele igrale z RK Zelene doline Žalec. V nedeljo bo tekma za tretje mesto ob 15:00, finale ob 18:00. Ob obisku katerekoli izmed omenjenih tekem pri vstopu pokažete vstopnico z naše nogometne tekme in boste imeli prost vstop. Velja tudi za imetnike sezonskih vstopnic.

Like this Article? Share it!