petek, 19. januar 2018
NK Celje

Še verjamemo in gremo po zmago

16. 5. 2017 Člansko moštvo

Prva liga Telekom Slovenije, 34. krog | 17. maj 2017 ob 20:15 | Ljudski vrt | Sodnik: Rade Obrenović.

“Kljub temu, da so Mariborčani že prvaki, mislim da ne bo nič lažje,” pravi pred tekmo v Ljudskem vrtu kapetan Jure Travner.

Za Travnerja in soigralce je zadnja domača tekma s Krškim že preteklost: “Vsekakor je bil grenak poraz, vendar si tekme sedaj sledijo v hitrem ritmu in ni časa za prebolevanje.

Mi gremo naprej in ne obupujemo. Do konca prvenstva so še tri tekme, na voljo je še devet točk. Zmagati bo potrebno vse, da dosežemo naš cilj. Jaz verjamem v to in v Maribor gremo po zmago.

Zavedamo se, da bo težko, saj igramo proti državnim prvakom, ampak verjamemo, da se še lahko uvrstimo v evropske kvalifikacije, zato gremo na vse ali nič in kar se bo zgodilo, se bo zgodilo.”

Mariborčani so si zagotovili naslov državnega prvaka štiri tekme pred koncem. A to ne pomeni, da bo sedaj proti njim lažje priti do zmage.

“Težko je to napovedovati. Morda res ne bodo sto odstotni, ampak igralci, ki so morda manj igrali, bodo sedaj dobili priložnost in se bodo enako borili za priložnosti za v prihodnje in mislim, da ne bo nič lažje kot sicer.

Mi moramo biti sto odstotni, dati vse od sebe in potem lahko upamo na zmago.”

Like this Article? Share it!