torek, 16. januar 2018
NK Celje

Zmaga s posvetilom

18. 5. 2017 Člansko moštvo

Prva liga Telekom Slovenije, 34. krog | 17. maj 2017 ob 20:15 | Ljudski vrt, 1.200 gledalcev | Strelci: Cvek (57′), Hodžić (85′ ag).

Grofje so iz Maribora prinesli ogromne tri točke, trener Igor Jovićević pa jih posveča pomočniku Yuriyu Benu, ki mu je pred tekmo preminil oče.

“Danes imam mešane občutke. Pred tekmo se je zgodilo nekaj zelo žalostnega, namreč, preminil je oče mojega pomočnika Yuriya Bena. To je bil velik šok za ekipo in tudi zame, ker poznam njegovo družino. Bilo je težko iti v današnjo pomembno tekmo, vendar smo se dobro znašli in kvalitetno oddelali tekmo, kjer smo naredili, kar smo načrtovali skozi teden.

Izničili smo veliko kvaliteto Maribora, zmanjšali smo jim tehnični nabor možnosti v napadu. Za nas je to velika zmaga, tudi zame osebno, imamo nove tri točke in ostajata še dve tekmi, da se pripravimo in da vidimo, ali lahko pridemo do tega cilja. Dokler bo matematično možno, se bomo borili do konca zmožnosti.

To zmago posvečam mojemu pomočniku Yuriyu Benu, čestitam svojim fantom za fanatično borbo in prikazano disciplino na tekmi.”

Like this Article? Share it!