nedelja, 17. december 2017
NK Celje

Grofkoti U13 prvaki 1. LMD

6. 6. 2017 Akademija

1. LMD MNZ Celje, 18. krog | 4. junij 2017 | Arena Petrol, Celje

Mlajši dečki U13 so osvojili naslov prvaka v 1. Ligi mlajših dečkov v MNZ Celje. V celotni sezoni so osvojili petnajst zmag, enkrat igrali neodločeno in dvakrat izgubili. Na zadnji tekmi jim je čestital tudi nekdanji nogometaš NK Celje Roman Bezjak.

Drugi poraz se je zgodil prav na zadnji tekmi z Rudarjem, ko so Velenjčani po prvem polčasu vodili z 2:0, siloviti pritisk v drugem delu igre pa je Grofkotom prinesel le en zadetek. Rezultat na zadnji tekmi ob že zagotovljenem naslovu prvaka ni bil v ospredju, fantje so se skupaj s starši in posebnim gostom Romanom Bezjakom na koncu veselili lovorike.

Trener Dalibor Bojović:

Za nami je dolga in uspešna sezona. Začetek ni bil dober, saj smo izgubili in remizirali. Nato pa je sledil preobrat in nanizali smo petnajst zmag zapovrstjo. Zato je poraz na zadnji tekmi po sedmih mesecih morda prinesel nekaj grenkobe mojim fantom, vendar pa je najpomembneje, da so skozi vso sezono uživali v nogometu. Morajo biti veseli, da jim je uspelo osvojiti naslov prvaka.

Mislim, da je to odlična osnova in tudi vzpodbuda za v bodoče. Užival sem v delu z njimi, zato se jim zahvaljujem vsakemu posebej in jim v prihodnje želim, da bi ostali takšni karakterji kot so in da se še naprej razvijajo kot nogometaši. Skupaj smo naredili korak, ki ga je bilo v tej selekciji potrebno narediti, sedaj pa jim želim, da bi napredovali po teh korakih tudi v prihodnosti in da bi nekoč postali profesionalni igralci nogometa.

Fotogalerija na omrežju Facebook

Like this Article? Share it!