četrtek, 23. november 2017
NK Celje

Novosti je veliko; stadion z’dežele, domače tekme ob petkih, glavni sponzor Ahac

14. 7. 2017 Člansko moštvo

Nogometni klub je danes v Hotelu Evropa pripravil novinarsko konferenco pred novo tekmovalno sezono. Pred sedmo silo so stopili predsednik kluba Miloš Rovšnik, športni direktor Jani Žilnik, trener članskega moštva Tomaž Petrovič in nogometaša Jure Travner ter Janez Pišek.

Miloš Rovšnik je pokomentiral dogajanje v klubu v zadnjem obdobju, ko so se zgodili številni premiki. Jasno je povedal, da smo lahko v klubu ponosni na vse najmlajše selekcije, ki pridno delajo oziroma trenirajo, z nestrpnostjo pa že čakamo na začetek nove sezone prve ekipe NK Celje. Obenem je dejal, da ga veseli, ker so s klubom pogodbe podpisali novi sponzorji, ki dajejo še svetlejšo prihodnost. Prav vsi prisotni so jasno izrazili željo, da si želijo na domačih tekmah vse več gledalcev, ki morajo prepoznati, da je zdaj moštvo sestavljeno iz mladih in perspektivnih nogometašev. Člansko moštvo NK Celje je po koncu pretekle sezone zapustilo 17 nogometaš (Matic Kotnik, Žiga Kous, Tilen Klemenčič, Adam Thomas Mithell, Damir Hadžić, Tomislav Barišić, Anej Lovrečič, Goran Galešič, Amar Rahmanović, Goran Cvijanovič, Lovre Čirjak, Dalibor Volaš, Irfan Hadžić, Matej Podlogar, Mitja Križan, Luka Belić, Ihor Koshman). Trener Tomaž Petrovič pa ima na voljo osem novincev (Luka Šušnjara, Edin KesićHerolind Cikaqi, Deni Štraus, Rok Jazbec, Filip Dangubić, Nikola Gatarić in Bian Paul Šauperl). Glavni sponzor Nogometnega kluba Celje je podjetje Ahac, ob tem pa so sodelovanje z našim klubom med drugim sklenili še v podjetju Moravia Steel, Charles Bridge … »Od prejšnje sezone ni minilo veliko časa, kljub temu nam je uspelo v precej kratkem času stabilizirati stanje kluba. Poslanstvo kluba, vodstva in upravnega odbora je v tem, da smo samozavestni, da so igralci samozavestni, da je trener optimističen in da se zaveda, da je ta ekipa, ki jo sedaj imamo, potencial, ki se ne sme bati nobenih izzivov,«je med drugim dejal predsednik Miloš Rovšnik.

Kot je že znano se celjski stadion po novem imenuje stadion z’dežele. Rumeno-modri bodo domače tekme v novi tekmovalni sezoni igrali ob petkih, ko želimo na naše tribune privabiti še večje število naših privržencev in navijačev, ki bi bili dodaten plus na poti do pozitivnih rezultatov. Uvodno tekmo Prve lige Telekom Slovenije člansko moštvo  čaka v nedeljo, v Ljubljani. Nasprotnica bo Olimpija, zatem pa v 2. krogu sledi še pot v Domžale. V 3. krogu bo 28. julija v Celju gostovala Gorica. To pomeni, da se bodo Celjani v uvodnih treh krogih pomerili z ekipami, ki so se v prešnji sezoni državnega prvenstva uvrstile v kvalifikacije za ligo Europa. »V igralskem kadru je res veliko sprememb, ampak nekako se je ekipa v zadnjih desetih dneh stabilizirala. Veliko smo delali tudi na vsebini, ekipa mora biti v vseh pogledih pripravljena,« je dejal trener Tomaž Petrovič. Na novinarski konferenci pa smo predstavili tudi nove drese prve ekipe.

Spodaj si lahko pogledate video pogovor s predsednikom NK Celje Milošem Rovšnikom.

Nogometni klub Celje je danes v Hotelu Evropa pripravil novinarsko konferenco pred začetkom nove sezone. Za vse privržence rumeno-modre družine je spregovoril tudi predsednik kluba Miloš Rovšnik. 🎬🎙⚽️🗣 #GremoZdajCeljani

Objavil/a NK Celje dne 14. julij 2017

  Foto: Š. val

Like this Article? Share it!