četrtek, 23. november 2017
NK Celje

Filip Dangubić: »Olimpija je izkoristila naše napake«

17. 7. 2017 Člansko moštvo

Celjski nogometaši so na prvi tekmi sezone Prve lige Telekom Slovenije doživeli poraz. Olimpija je zasluženo zmagala in napovedala, da bo v novi tekmovalni sezoni zelo neugodna, medtem ko rumeno-modre v teh dneh čaka popravljanje napak, ki so se pojavljale na prvi tekmi. Celjani so se sicer v Stožicah borili vse do konca srečanja, a se ni izteklo po njihovih željah.

Poraz seveda ni tragičen, saj je bila to šele prva prvenstvena tekma. »V tekmo smo šli v krču, ki je bil povsem nepotreben. Zagotovo nismo pokazali tistega kar znamo. Nismo igrali naše igre in to nas je kaznovalo. Praktično v vsakem dvoboju smo zamujali delček sekunde, domači nogometaši pa so to izkoristili. Olimpija je zelo kakovostna ekipa, ki zna kaznovat takšne napake. Zasluženo je zmagala,« je po uvodni tekmi dejal napadalec Filip Dangubić, ki je v Ljubljani dosegel prvi gol v dresu Celja. Spodaj lahko prisluhnete video izjavi trenerja Tomaža Petroviča.

Po uvodni tekmi nove sezone Prve lige Telekom Slovenije je v video izjavi spregovoril trener Celja Tomaž Petrovič.🗣 #GremoZdajCeljani

Objavil/a NK Celje dne 16. julij 2017

 

Like this Article? Share it!