torek, 16. januar 2018
NK Celje

Obvestilo akademije Nogometnega kluba Celje

4. 8. 2017 Akademija, Obvestila

Spoštovani mladi igralci in starši! Medtem, ko se najstarejše selekcije naše akademije že skoraj tri tedne pripravljajo na novo sezono, sta v teh dneh z vadbo pričeli ekipi U12 in U13, v prihodnjem tednu pa bodo z vadbo začeli tudi najmlajši.

Prvi trening za selekciji U11 in U10 bo v torek, ob 16. uri, uvodna treninga selekcij U9 in U8 pa bosta v sredo, ob 16. uri. Vsi bodo začeli na igrišču Olimp. Naprošamo vse starše, da poravnajo vse zaostale obveznosti iz pretekle sezone, do najkasneje 10. avgusta. V primeru, da zamudniki ne boste do omenjenega datuma poravnali zaostalih obveznosti se bomo primorani obrniti ukrepom sankcioniranja. Verjamemo, da to ne bo potrebno. V pripravi je nov pravilnik o plačevanju vadnine.

Najpomembnejše na samem začetku priprav pa je to, da v sezoni 2017/2018 za vse igralce velja, da plačilo vadnine za oba poletna meseca (julij in avgust) skupaj znaša 40,00 EUR. Tudi za najstarejše, ki vadijo že skoraj dva meseca in za tiste, ki morda ne bodo trenirali. To pomeni, da to velja za vse iz seznama igralcev. Račune bomo razdelili med 20. in 25. avgustom, rok plačila pa bo 31. avgust 2017. O vsem skupaj boste obveščeni tudi skozi pravilnik vadnine, ki bo objavljen tekom prihodnjega tedna. Kot pa ste opazili, manjka le še nekaj dni do zaključitve del na igrišču Olimp, ki ga bo v prihodnje krasila nova podoba. Nova in obenem odlična umetna trava. Pogoji za vse igralce bodo posledično še veliko boljši in na najvišjem možnem nivoju.

Vaš Nogometni klub Celje

Like this Article? Share it!