ponedeljek, 18. december 2017
NK Celje

Nino Pungaršek poziva vse privržence rumeno-modrih

9. 8. 2017 Člansko moštvo

Tik pred vrati je druga domača tekma celjskih nogometašev, v sezoni 2017/2018. V okviru 5. kroga Prve lige Telekom Slovenije bo v petek v Celju gostoval kranjski Triglav. Začetek tekme ob 18. uri.

Tudi tokrat bo v domačem moštvu manjkal poškodovani Nino Pungaršek, ki pa tokrat skozi video povabilo poziva vse privržence rumeno-modrih, da pridejo na tekmo ter podprejo naše moštvo na poti do druge letošnje zmage.

Nino Pungaršek zaradi poškodbe v petek na domači tekmi s Triglavom ne bo na voljo trenerju Tomažu Petroviču. Vendar pa bo skupaj z vami pestiskal pesti za svoje moštvo. Vsem privržencem rumeno-modrih sporoča naslednje … 😉⚽️🎬🗣 #GremoZdajCeljani

Objavil/a NK Celje dne 9. avgust 2017

Za vas pa sicer pripravljamo prav prijeten pogovor z domačim nogometašem NInom Pungarškom, ki je govoril o marsičem zanimivem. Video pogovor si boste lahko ogledali jutri, do takrat pa vam spodaj ponujamo nekaj sekund za pokušino.

Za vas pripravljamo prav prijeten pogovor z domačim nogometašem NInom Pungarškom, ki je govoril o marsičem zanimivem 😉 Video pogovor si boste lahko ogledali jutri, do takrat pa nekaj sekund za pokušino 🙂 #GremoZdajCeljani

Objavil/a NK Celje dne 9. avgust 2017

Like this Article? Share it!