četrtek, 23. november 2017
NK Celje

Izjemen vikend mlajših selekcij

15. 10. 2017 Akademija

V 10. krogu državnega prvenstva je mladinska selekcija Nogometnega kluba Celje zabeležila tretjo zmago. Zasedba trenerja Predraga Vasića je z 2:1 pred domačimi gledalci premagala Gorico. Gostitelje je v 43. minuti v vodstvo popeljal Luka Mihalič. Gostje so izenačili v 80. minuti, ko je bil uspešen Jan Štrukelj. Le minuto kasneje so se Celjani veselili gola za končnih 2:1. Uspešen je bil Nejc Plaznik. Konec prihodnjega tedna sledi gostovanje pri Interblocku.

Tudi kadeti so se razveselili zmage nad Gorico. Z 1:0. Odločilen gol so varovanci trenerja Luke Gobca dosegli v zadnjem delu tekme. V 80. minuti je nasprotnikovo mrežo zatresel Urh Moličnik. S šesto prvenstveno zmago so se Celjani zavihteli na drugo mesto lestvice. Za dve točki zaostajajo za Domžalčani. Tudi kadeti bodo zdaj gostovali pri Interblocku.

Starejši dečki (U15) so v 11. krogu ligaškega dela sezone s 4:0 premagali velenjski Rudar. Za domačo zmago so zadeli Alen Ajradinović, Maj Škoflek in dvakrat Tom Kljun. Varovanci trenerja Marka Gobca so na lestvici tretji. V soboto sledi gostovanje pri Dravi, na Ptuju.

Uspešni so bili tudi starejši dečki (U14), ki so v 7. krogu gostovali pri ekipi Krško A. Rumeno-modri so bili uspešni s 5:1. Za zasedbo Aljoše Sivka je štiri gole dosegel Luka Čović, enega je prispeval Amadej Trbežnik. Celjsko moštvo, ki je vodilno na lestvici, bo v prihodnjem krogu gostilo Dravinjo.

Mlajši dečki ekipe NK Celje A so z 12:0 premagali Mozirje. Za ekipo trenerja Daliborja Bojoviča je Sen Džumhur dosegel štiri gole, dva so prispevali Luka Mlakar, Matevž Rezar in Svit Kopitar Bohinec, po enega sta dodala Domen Milanez in Tino Mijošek. V 9. krogu sledi gostovanje pri zasedbi Krško A.

Piko na i odličnemu vikendu so postavili mlajši dečki ekipe NK Celje B. Ti so s 5:0 premagali Šampion B. Hugo Šelih in Ermal Memaj sta dosegla po dva gola, enega je dosegel Timotej Karapandža. Ekipa Aljoše Sivka bo v 8. krogu gostila Šmarje pri Jelšah.

 

 

 

 

 

 

Like this Article? Share it!