četrtek, 23. november 2017
NK Celje

Mladinci in kadeti premagali Interblock

23. 10. 2017 Akademija

Za celjskim klubom je še en zelo uspešen vikend mlajših selekcij. Tudi ta je minil v znamenju samih zmag, saj so bili rumeno-modri prav na vseh tekmah neporaženi.

Mladinska in kadetska selekcija Nogometnega kluba Celje nadaljujeta s serijo pozitivnih rezultatov. Mladinska zasedba je v 11. krogu slavila na gostovanju v Ljubljani, pri Interblocku. Za zmago s 3:0 je enkrat zadel Nejc Plaznik, dva gola je prispeval Alen Cimerman. Tudi kadeti so zmagali proti Interblocku. Na domačem igrišču so ga premagali z 2:0. Andraž Mlinar in Ardit Vezaj. Mladinsko moštvo je pred 12. krogom na lestvici deveto, kadetsko pa je trenutno vodilno moštvo lige. Tako eni kot drugi bodo v soboto gostili Aluminij iz Kidričevega.

Starejši dečki (U15) so v 12. krogu državnega prvenstva gostovali na Ptuju pri Dravi, kjer so zmagali z 2:0. Oba gola je dosegel Luka Čovič. Rumeno-modri so na lestvici tretji. Ta konec tedna v Celje prihaja Aluminij.

Starejši dečki (U14) ne popuščajo. V 8. krogu so s 4:0 na domačem igrišču premagali Dravinjo iz Slovenskih Konjic. Gole so dosegli Aljaž Moljk, Nejc Beltram, Alex Gajanić in Amadej Trbežnik. Varovanci trenerja Aljoše Sivka so že naprej na prvem mestu lestvice. Zdaj sledi gostovanje v Žalcu.

Mlajši dečki so NK Celje a so tokrat s 5:2 zmagali na gostovanju v Krškem. Dvakrat je zadel Matevž Benedejčič, po enkrat pa Sen Džumhur, Luka Mlakar in Enej Šarlah. Rumeno-modri na prvi na lestvici. V 10. krogu bodo gostili Žalec A.

Vodilni na lestvici so tudi mlajši dečki NK Celje B. Ti so tokrat Šmarje pri Jelšah premagali s 5:0. Tri gole je dosegel Hugo Šelih, po enega Janin Petrak in Nai Topole. V 9. krogu sledi gostovanje v Hrastniku.

Like this Article? Share it!