ponedeljek, 18. december 2017
NK Celje

Rudi Požeg Vancaš: »Pred zadnjima dvema tekmama ostajamo trdno na tleh«

30. 11. 2017 Člansko moštvo

Rumeno-modri se v teh dneh pripravljajo na zadnji dve preizkušnji v jesenskem delu sezone Prve lige Telekom Slovenije. Na gostovanje v Krškem ter v Ljubljani. »Fantastično je, da smo premagali Maribor, a ostajamo trdno na tleh. Še naprej je potrebno maksimalno trenirati in se dokazovati. Pred nami sta zadnji dve tekmi in naredili bomo vse, da prikažemo novi dve dobri predstavi,« je pred gostovanjem v Krškem in v Ljubljani dejal Rudi Požeg Vancaš. Za celjskim moštvom je torej izvrstna serija, pred njim pa skleni del jesenskega dela sezone, ki bo kot kaže postregel z zelo zahtevnimi vremenskimi zahtevami. Kljub temu trener Dušan Kosič s svojimi pomočniki pospešeno pripravlja rumeno-modre na zadnjih deset dni, v katerih sprva sledi nedeljski obračun s Krčani, šest dni kasneje še z Ljubljančani. Nedeljski obračun Krško – Celje se bo začel ob 14. uri.

Dušan Kosič je trener članskega moštva Nogometnega kluba Celje od 29. avgusta. Pod njegovim vodstvom so rumeno-modri na trinajstih tekmah zabeležili 7 zmag (4 ligaške in 3 pokalne), 4 neodločene rezultate in le dva poraza. Odlična serija pred zadnjima dvema krogoma v jesenskem delu sezone. Dodajmo, da se je član prve ekipe Nogometnega kluba Celje Nino Pungaršek dokončno pridružil soigralcem, potem ko je povsem saniral poškodbo trebušnega zidu. Zdaj z velikim zadovoljstvom pričakuje zadnji dve tekmi v jesenskem delu sezone. Tokrat je spregovoril v spodnji video izjavi.

Član prve ekipe NK Celje Nino Pungaršek se je pridružil soigralcem, saj je povsem saniral poškodbo trebušnega zidu. Zdaj z velikim zadovoljstvom pričakuje zadnji dve tekmi v jesenskem delu sezone. 🎥🎙⚽️🗣 #GremoZdajCeljani

Objavil/a NK Celje dne 30. november 2017

Like this Article? Share it!