petek, 19. januar 2018
NK Celje

Podaljšanje sodelovanja z Metodom Jurharjem in Matjažem Rozmanom

11. 1. 2018 Člansko moštvo

Na včerajšnjem uvodu priprav na drugi del sezone so se strokovnemu štabu ter preostalemu moštvu predstavili novinci, ki so se prvi ekipi Nogometnega kluba Celje pridružili v preteklih dneh in tednih. Nekaj pa je tudi tistih, ki v prihodnje ne bodo več nosili rumeno-modrega dresa. V nadaljevanju sezone v moštvu Celja tako ne bo več Dejana Kelharja, Filipa Dangubića, Nikole Gatarića, Luke Šušnjare, Edina Kesića, Roka Jazbeca in Herolinda Cikaqija. Želimo jim vse dobro na njihovi nadaljnji športni poti.

Vodstvo celjskega prvoligaša je z vratarjema Metodom Jurharjem in Matjažem Rozmanom obstoječi pogodbi še dodatno podaljšalo. Po novem ima Metod Jurhar pogodbo sklenjeno do 31. maja 2021, medtem ko Matjaž Rozman do 31. maja 2020.

Pred celjskimi nogometaši pa je danes drugi dan priprav na spomladanski del sezone. Kapetan moštva Jure Travner se je tako kot njegovi soigralci že povsem osredotočil na vsakodnevne treninge, ki čakajo rumeno-modre. Svoje misli je strnil v spodnjem video pogovoru.

Foto, video: Mitja Knez/NK Celje

JureTravner

Pred celjskimi nogometaši je drugi dan priprav na spomladanski del sezone. Kapetan moštva Jure Travner se je tako kot njegovi soigralci že povsem osredotočil na vsakodnevne treninge, ki čakajo rumeno-modre. Svoje misli je strnil v video pogovoru.

Objavil/a NK Celje dne 11. januar 2018

Like this Article? Share it!