petek, 19. januar 2018
NK Celje

Celjski nogometaši na priprave v Umag; generalka z Mariborom

12. 1. 2018 Člansko moštvo

Člansko moštvo Nogometnega kluba ima za sabo tretji dan priprav na spomladanski del sezone. Uvodni del priprav bodo varovanci trenerja Dušana Kosiča opravili v domačem okolju. Trenutne vremenske razmere so več kot naklonjene nogometašem, ki jih za ta čas spremljajo zelo visoke temperature. Prva pripravljalna tekma je na sporedu 24. januarja, s celjskim Šampionom. Tri dni kasneje sledi obračun s ptujsko Dravo. Preostala srečanja bomo objavili naknadno. V drugem delu priprav se bodo rumeno-modri za deset dni preselili v Umag, kjer bodo trenirali od 5. februarja do 15. februarja. Dan kasneje se bo prva ekipe NK Celje vrnila v Celje. 18. februarja bodo nogometaši Celja odigrali zadnjo pripravljalno tekmo. Pomerili se bodo z Mariborom. Državno prvenstvo se bo s tekmami 20. kroga nadaljevalo v soboto, 24. februarja. Celjsko moštvo bo gostovalo v Domžalah.

Kot smo že poročali je vratar Metod Jurhar pogodbo s celjskim prvoligašem podaljšal do 31. maja 2021. To je še ena izmed potrditev dela z mladimi ter perspektivnimi nogometaši na daljši rok. Z Metodom smo se tokrat pogovarjali o začetku priprav.

Foto, video: Mitja Knez/NK Celje

Metod Jurhar

Metod Jurhar je obstoječo pogodbo z Nogometnim klubom Celje še dodatno podaljšal. Do 31. maja 2021. To je še ena izmed potrditev dela z mladimi ter perspektivnimi nogometaši na daljši rok. Z Metodom smo se tokrat pogovarjali o začetku priprav.

Objavil/a NK Celje dne 11. januar 2018

Like this Article? Share it!