torek, 16. januar 2018
NK Celje

Marketing

Ali ste vedeli, da je bruto kolač investicij v največjih medijih v Sloveniji v letu 2009 “težak” dobrih 500 milijonov evrov? Študije so pokazale, da oglaševanje v športu prinaša tudi dolgoročno boljšo sprejetost blagovne znamke …

Težko boste našli boljšega ambasadorja vaših produktov kot so naši športniki …
 _DSC1034

STADION Z’DEŽELE – STADION, KI JE ŽE DOŽIVEL PRIHODNOST

NK Celje, ki je v letu 2014 praznoval 95. obletnico ustanovitve prvega slovenskega nogometnega kluba v Celju (1. SKK Celje) je eden treh klubov, ki so v obdobju samostojne Slovenije ves čas tekmovali v 1. SNL. Poleg bogate tradicije, ki nedvomno obeležuje naš klub, smo v zadnjih desetih sezonah osvojili naslov zmagovalca Pokala Slovenije ter še štirikrat igrali v finalu, v prvenstvu pa smo največji uspeh v zadnjem obdobju dosegli ob koncu sezone 2014/15, ko smo dosegli 2. mesto. V času nastopanja v slovenski ligi smo devetkrat nastopili v evropskih tekmovanjih, v ugledne tuje klube pa prodali kar nekaj naših nogometašev – Roberta Korena, Nejca Pečnika, Romana Bezjaka, Benjamina Verbiča, Dejana Kelharja in mnoge druge.

Stadion Z’dežele je stadion, ki ustreza najvišjim nogometnim standardom, v svoji relativno kratki zgodovini, pa je gostil nekatere najbolj slovite reprezentance na svetu (Nemčija, Italija, Nizozemska, Češka, Norveška, Romunija …) ter nekatere najbolj slovite nogometaše na svetu (Ballack, Kahn, Klose, Totti, Buffon, Canavaro, Gatuso, Roben, Kuyt, Babel, Davids, Van der Sar, Koller, Rosicky, Cech, Hleb …).