torek, 16. januar 2018
NK Celje

Sezonske vstopnice

_RE_0138

Tako kot v prejšnjih letih, vam nogometni klub Celje tudi letos ponuja sezonske vstopnice po izjemno ugodnih cenah. Idealna priložnost za vas, zveste gledalce, in za tiste, ki boste to postali!

Z nakupom sezonske vstopnice si boste lahko na stadionu Z’dežele v sezoni 2017/18 ogledali vse domače tekme Prve lige Telekom Slovenije, v tej sezoni pa tudi vse pokalne in prijateljske tekme, katerih organizator je NK Celje. V to niso vključene tekme ostalih organizatorjev (reprezentanca Slovenije, finale Pokala NZS …).

Cena sezonske vstopnice znaša 70 EUR za odrasle, za dosedanje imetnike 50 EUR in 30 EUR za starše otrok Akademije NK CeljePrav posebno ponudbo smo pripravili za veterane NK Celje. Sezonska vstopnica za njih znaša 20 EUR

Vstopnica za posamezno tekmo tako za moške kot ženske znaša 7 EUR

Cena karte za posamezno tekmo za dijake in študente znaša 5 EUR

Cena karte za posamezno tekmo za upokojence znaša 5 EUR

Na voljo so tudi družinske vstopnice oziroma vstopnice za pare. Za par ali družino vstopnica za posamezno tekmo znaša 10 EUR

Otroci do 14. leta starosti imajo brezplačen vstop

Kako do vaše sezonske vstopnice?

Pošljite nam elektronsko sporočilo z osebnimi podatki na mitja.knez@nk-celje.si ali nas pokličite na 031/344-368 (Mitja Knez). Sezonske vstopnice lahko vsak delovni dan kupite na sedežu kluba med 11. in 12. uro.

Obenem vam sporočamo, da se bodo vse karte pred domačimi tekmami NK Celje na vhodu skenirale, zato je dobro, da na tekmo pridete vsaj nekaj minut prej, da bi se izognili gneči. Vstop na stadion brez vstopnice ni mogoč.